Home > Sbs 2008 > Sbs 2008 Owa Not Working

Sbs 2008 Owa Not Working

Thats it! Is there supossed to be two /owa's at the end? Page 1 of 3 123 Last Jump to page: SBS 2008 OWA not working « Previous Thread | Next Thread » Similar Threads Thread Forum GPO for screensaver not working for by typing 192,168.1.95 it should redirect to the https version with /owa at the end. this contact form

MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Courses Vendor Services Groups Careers Store Headlines Website Testing Ask a Question I checked the redirect and its there only once, not sure of why its putting a second one in. All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback OS Tex Ordnance Survey, Operating Systems, Open Source, Octopus Suckers, Organisation Support, Obiettivi SpecificiAll my interests/activities :) Pages Home Google Apps Migration Checklist Posted on 2011-03-01 SBS Exchange Microsoft IIS Web Server 40 1 solution 1,948 Views Last Modified: 2012-05-11 Hello, I just restarted my SBS 2008 box and now I have no access

I'm trying to figure out what the heck happened and what should be pointed where.  I have an identical server across town, and it's working fine.  I have no idea. 0 Reply Www.Exclusive-Divers.net says September 19, 2014 at 4:35 pm Amazing! Mail has since been delivered after reboot however owa will not work. 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35013689) Ahhh.... The one called SBS Web Applications will be in the stopped position (you’ll see a little stop square on it).

Hyper-V Cloud Services Citrix Cisco Virtualization Exchange, Cloud Computing, AWS, VMware, Azure Exchange 2013: Creating User Mailboxes Video by: Gareth In this video we show how to create a User Mailbox Navigate to the Recipients >> Mailb… Exchange Email Servers Exchange 2013: Creating an Address List Video by: Gareth In this video we show how to create an Address List in Exchange For once .. A week ago I installed XNA 3.0.

On the SBS Server > Click Start > Administrative Tools > Internet Information Services (IIS) Manager > Expand {server name} > Sites > Expand SBS Web Applications > Ensure "owa" is Save Your Signatures Join & Write a Comment Already a member? My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... http://oliverslay.blogspot.com/2010/05/exchange-2007-sp2-on-sbs-2008-owa-not.html New 29 Sep 2009 #9 Cliff Galiher Guest Re: SBS 2008 OWA not working Since you didn't have an A record set up, I'm guessing that you may not have even

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable." 0 LVL 15 Overall: Level 15 Exchange 4 SBS 2 Microsoft IIS How to Fix SBS 2008 OWA 404 Error: Log into the server and go into IIS 7 (the one that isn’t IIS6). Its actually remarkable post, I have got much clear idea about from this article. and for a quicker fix...

Sunday, January 02, 2011 5:14 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi Yes the page works internally for both OWA and Remote. I DONT GET IT! 0 LVL 15 Overall: Level 15 Exchange 4 SBS 2 Microsoft IIS Web Server 1 Message Expert Comment by:WalkaboutTigger2011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35014256) So going to This weekend I finally got the time to do the upgrade […] Reply Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. everything got working again.

If you look in the directory, does that document exist? 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35014332) All there. weblink Socould somebody with more knowledge of SBS 2008 help me out or point me in the right direction? The server is bang up to date so a faulty patch somewhere? If you can’t figure out which SSL Cert to use, there’s a couple ways to make a guess.

Test OWA again and it should work. It gives me the usual IE cannot display the webpage. Home Exchange 2007 owa 404 Not Found error internally and externally (SBS 2008) by Michael9614 on Dec 26, 2012 at 9:37 UTC | Microsoft Exchange 0Spice Down Next: Lets Workshop! navigate here Port 443 is forwarded to the internal address of the server..., so that is fine...

Monday, January 03, 2011 2:37 AM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Technet Web site. If so, have you attempted to reassign it to the site? SBS Server Visual Studio 2008 has stopped workingI'm running Visual Studio 2008 Pro on Windows 7.

By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use, Privacy Policy and to receive emails from Spiceworks.

Works fine internally and I can get on to the server via other methods such as RDP, they are all okay... Right click SBS Web Applications and go to Edit Bindings.  Double click on the 443 entry or create one for SSL 443 and assign the proper SSL certificate. If you open the Properties of the website and go to the Directory Security tab and select Server Certificate, do you have an option to assign a certificate? TIA, Jem.

Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. In IIS7, click the server name and then click certificates on the right side to view them all. It was getting an "out of resources" error. his comment is here New 28 Sep 2009 #7 Cliff Galiher Guest Re: SBS 2008 OWA not working As long as that was the address you gave during the install, yes. -Cliff "ColinA" wrote

But now they have given up the ghost altogether. Click HTTPs port 443, and then click Edit. The strange things is that https://remote.yourdomainname.comand https://remote.yourdomainname.com/OWAwork on the internal network, so somehow IIS is threating accessing OWA and the SBS Workplace from the internet differently.... If so does the page work in this instance? (long shot) is your remote management turned on on the draytek?

I add the site (https://remote.yourdomainname.com/remote) as a trusted site in Internet Explorer so I can install the activex control to connect to the network.Jeff Thursday, October 14, 2010 1:37 PM Reply Sunday, January 02, 2011 3:58 PM Reply | Quote 1 Sign in to vote No the thread doesnt have anything of use. The one with the most letters assigned to it is probably the one to use. Find out how you can save your signatures from end users today.

I can Telnet 80,443,987 from outside. What is causing said problem: updates or a restart. Thanks for all your help by the way, im completely lost/frustrated! 0 LVL 15 Overall: Level 15 Exchange 4 SBS 2 Microsoft IIS Web Server 1 Message Expert Comment by:WalkaboutTigger2011-03-01 I'll bookmark your web site and take the feeds additionally?